Kokenut mattopesula

Pesuleenat Oy on täyden palvelun mattopesula, jossa tarjoamme laadukasta matonpesua pitkällä kokemuksella ja vankalla otteella. Kun mattosi ovat likaantuneet ja ovat perusteellisen puhdistuksen tarpeessa, tule meille. Puhdasta tulee.

Mattojen pesuprosessi

Kun likaiset matot saapuvat mattopesulaamme, ne mitataan ja tehdään pesusuunnitelma. Siinä kartoitamme miten mattojen pesu suoritetaan, koska erityyppiset matot tarvitsevat oikeanlaisen pesun. Tämän jälkeen matot pestään, ja pesun valmistuttua ne laitetaan kuivumaan.

Asiakkaamme voivat toimittaa mattonsa suoraan pesulaamme, mutta voimme myös sekä hakea että palauttaa pestyt matot. Soita meille, niin sovimme mattojen noudosta tarkemmin. Riippumatta pestävien mattojen määrästä, vie koko prosessi yleensä 7 päivää.

Pitkän linjan ammattilainen

Meillä on kokemusta mattojen pesusta yli 50 vuoden ajalta, joten uskallamme väittää että tiedämme miten matot saadaan puhtaiksi. Olemme palvelualttiita, ja teemme aina työmme erittäin huolellisesti. Siksi voi huoletta luovuttaa mattosi meille pestäviksi. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.